Welkom op de website van het Merida Health project

Merida More Health PRO Equilibrium

Schrijf de eerste review van dit product


Flacon van 200 ML.


Wat is EQUILIBRIUM?
Equilibrium is een vloeibaar voedings supplement voor sporters die hun metabolische functies willen optimaliseren, en zorgt voor een juiste absorptie van voedingsstoffen in onze dagelijkse voeding.

Waar is het voor?
De consumptie van voedingssupplementen, vitaminen and mineralen is nutteloos als het lichaam niet in staat is om deze op te nemen. Trouwens, sommige voedingsmiddellen zullen niet worden verteerd als het metabolisme niet goed is. Equilibrium zal de metabolische functies optimaliseren en je lichaam de veoedingstoen afkomstig uit de dagelijkse voeding en supplemeneten correct opnemen.

Verkrijgbaarheid: Niet in voorraad

€ 19,00
merida more health

Productbeschrijving

Details

EQUILIBRIUM
1 dopje van 10ml bevat Desmodium adscendens (blad) poeder 0,2g, Lagerstroemia speciosa (blad) 0,2g, Chrysanthellum americanum (volledige plant) poeder 0,2g.

INGREDIENTEN (per 200ml)
Desmodium adscendes (blad) poeder 4g, Lagerstroemia speciosa (blad) droogextract tit. 1,7% op corosolic zuur 4g, Chrysanthellum americanum (volledige plant) poeder 4g, water, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natuurlijke aroma’s.

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

Dosering:
1 dopje (ca. 10ml), eenmaal daags, verdund met voldoende water, voor de maaltijd. De aangegeven dosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement bevat Desmodium adscendens en Chrysanthellumamericanum dat kan dienen ter ondersteuning van de leverfunctie.

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde voeding en een actieve levensstijl.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN JONGER DAN 3 JAAR HOUDEN.

Allergenen:
Geproduceerd in een bedrijf waar ook tarwekiemen, biest, soja en noten worden verwerkt. Bewaren op een koude en droge plek, uit de buurt van warmtebronnen.

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Eventuele bezinking wordt beschouwd als normaal, gezien de natuurlijke oorsprong van het product.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Merida More Health PRO Equilibrium
Zichtbaarheid Catalogus, zoeken
Smaak Citrus
Speciale Prijs Nee

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Merida More Health PRO Equilibrium