Welkom op de website van het Merida Health project

PRO Line

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • Merida More Health PRO All in 2

  Doosje met 2 flacons van 30 Capsules 

  Wat is ALL in 2?
  All in 2 is voor sporters die op zoek zijn naar een compleet supplement om hun prestaties te verbeteren. Dankzij hun uitgekiende samenstelling van meervoudige onverzadigbare vetzuren, vitaminen, mineralen,antoxidanten en planten extracten, als ook de amino zuren en immunoglobulinen (van natuur voorkomend in gevriesdroogde colostrum), All in 2 is daarom een optimaal aanvullend supplement voor sporters.

  Waar is het voor?
  Een dieet aangevuld met het juiste supplement zal ervoor zorgen dat de prestaties van een atleet niet achteruit gaat maar verbeteren, omdat hij dan alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. All in 2 is door zijn samenstelling een uiterst geschikt product voor deze aanvullingen.

   

  Meer info
  € 29,00

 • Merida More Health PRO Endurance

  Flacon 200 ML.

  Wat is ENDURANCE?
  Endurance is een vloeibaar voedingsmiddel voor sporters die deelnemen aan duurwedstrijden en hun prestatie willen verbeteren en hun hersteltijd willen optimaliseren.

  Waar is het voor?
  Endurance werkt door het stimuleren van het metabolisme, maximaliseren van de V02 max, en de lactaat buffering. Endurance heeft een speciaal effect op het metabolisme die het endurance vermogen verbeteren.

   

  Meer info
  € 19,00

 • Merida More Health PRO Equilibrium

  Flacon van 200 ML.

  Wat is EQUILIBRIUM?
  Equilibrium is een vloeibaar voedings supplement voor sporters die hun metabolische functies willen optimaliseren, en zorgt voor een juiste absorptie van voedingsstoffen in onze dagelijkse voeding.

  Waar is het voor?
  De consumptie van voedingssupplementen, vitaminen and mineralen is nutteloos als het lichaam niet in staat is om deze op te nemen. Trouwens, sommige voedingsmiddellen zullen niet worden verteerd als het metabolisme niet goed is. Equilibrium zal de metabolische functies optimaliseren en je lichaam de veoedingstoen afkomstig uit de dagelijkse voeding en supplemeneten correct opnemen.

  Meer info
  € 19,00

 • Merida More Health PRO Power

  Flacon van 200 ML.

  Power is een vloeibaar voedingsmiddel voor sporters die hun prestaties willen verhogen door hun kracht te verbeteren.

  Waar is het voor?
  Als een sporter niet voldoende kracht heeft dan zal Power het lichaam stimuleren om de maximale kracht te ontwikkelen.

  Meer info
  € 19,00

 • Merida More Health PRO Recovery

  Flacon van 200 ML.

  Wat is RECOVERY?
  Recovery is een vloeibaar voedingsmiddel voor sporters die hun herstel willen verbeteren en versnellen na een zware inspanning.

  Waar is het voor?
  Herstel na een zware inspanning is belangrijk om snel weer fris te zijn voor een volgende wedstrijd of een volgende training. Recovery helpt het lichaam te herstellen op een natuurlijke wijze en stimuleert de afbraak van afvalstoffen.

  Meer info
  € 29,00

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst